INDIVIDUELL KostVEILEDNING

Dersom du er usikker på hvordan du skal sette sammen et riktig kosthold til deg selv eller familien kan det være lurt å få hjelp til dette. Å spise plantebasert er ikke vanskelig, men man bør ikke å kutte ut matvarer uten å erstatte med andre matvarer med tilsvarende innhold av næringsstoffer.

Jeg kan hjelpe deg med en individuell tilnærming slik at dette passer for din livssituasjon, tidsplan og mål. Jeg kan også hjelpe til slik at kostholdet er tilpasset alle i familien og i forskjellige livsfaser.

Fordelen med en individuell veiledning er at overgangen til plantebasert blir mer optimalisert og dette vil gjøre det lettere for deg å få gode resultater og en varig endring. 

 

Kostveiledning for barn og ungdom

Har du barn eller ungdom som vil bli vegetarianer eller veganer? Da er det viktig å sikre at de får i seg nok næringsstoffer. Jeg hjelper dere i denne prosessen.

Les mer og bestill!

Evaluering av kostholdet

Ønsker du å vite om det nåværende kostholdet ditt er bra nok? Da kan jeg gjøre en kostholdsanalyse for deg. Basert på denne får du konkrete tilbakemeldinger og anbefalinger om hva du eventuelt må tenke på.

Les mer og bestill!

Omlegging av kostholdet - 4 ukers veiledning

Vil du gjøre større forandringer i kostholdet ditt? Jeg hjelper deg med råd og veiledning gjennom 4 uker.

Les mer og bestill!

 

Tre måneders livsstilsendring

Ønsker du en større livsstilsendring? Da kan en tre måneders veiledning være løsningen for deg. 
Vi kartlegger dine mål og forutsetninger og jobber sammen for en virkelig snuoperasjon med varig endring!

Les mer og bestill!

 

HANDLEHJELP

Endring av livsstil starter i butikken! Det du kjøper inn og oppbevarer hjemme, er det store sjanser for at du faktisk spiser.  Handlehjelp er en praktisk veiledning hvor jeg hjelper til med innkjøp og planlegging av kostholdet. Foregår i Oslo.

Inngår som en del av tre måneders livsstilsendring.

Les mer og bestill!

 

 

 
Capture.PNG

INDIVIDUELL KOSTPLAN

Mange ønsker å få utarbeidet en fullt ferdigstilt individuell kostholdsplan. Dette kan være nyttig dersom du sliter med å sette sammen dagens måltider på egenhånd.

Les mer og bestill!