DEL 1: Hvorfor anbefaler vi et plantebasert kosthold
DEL 2: Hvorfor kutte ned på kjøtt, fisk og meieriprodukter
DEL 3: Hvordan sette sammen et sunt, plantebasert kosthold
DEL 4: Slik gjør du det i praksis
Ofte stilte spørsmål
240 sider
181 referanser
33 oppskrifter (med næringsinnhold)
“Lena Sola – 10. september 2019
Fantastisk bra, anbefales på det sterkeste!
Hege – 14. november 2019
Veldig bra bok. Informativ, lærerik og inspirerende. Anbefales
Wencke Bjørnsen – 14. november 2019
Informativ og lettlest
Lende, Solveig Hovde – 14. november 2019
Variert innhold som belyste plantebasert kosthold fra flere sider. Gode oppskrifter.
Anna Naglic – 14. november 2019
gode oppskrifter og tips, anbefales
Atyssing – 15. november 2019
Ei bok som setter det heile inn i ein samanheng. Vil ein skjønne kvifor ein bør legge om kostholdet, så er boka verd å lese.
Doris Hildenbrand – 15. november 2019
God informasjon om plantebasert kosthold , nydelige oppskrifter. Ikke alt er brukbar for meg siden jeg ikke bruker sukker eller mel , ikke søtstoffer , honning e.l. heller , men mye kan tilpasses.
Camilla – 15. november 2019
Flott , lettlest og inspirerende bok 🤩
Silje – 15. november 2019
Super bok😊”
Les omtale av boken i Tidskriftet for den norske legeforening; “En veiviser til mer planter i kostholdet”